Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sebestyén Balázs

2011.07.30

sebestyen-balazs.jpg

Csak címszavakban: 1997-2003 Z +, VIVA TV, 2003-2006 Rádió DJ, 2003 - RTL Klub (Balázs show, Kísértés, Sztár-box, Kész átverés, Pókerarc, Kalandra fal!, Celeb vagyok, ments ki innen!, Széf), 2008-2009 Danubius Rádió.


Sebestyén Balázs 2006 áprilisában került a Danubius Rádió Reggeli Triós című műsorába. A médiában 1997-ban kezdte pályafutását a VIVA műsorvezetőjeként, majd az RTL Klubnál folytatta, ahol saját nevével fémjelzett műsort kapott.

A Balázs Show azóta is töretlen sikerrel megy minden hétköznap délután. Balázst a közönség hamar a szívébe zárta, őszintesége, szókimondósága, fanyar humora miatt. Megtudtuk róla, hogy szereti a váratlan, bizarr helyzeteket, a legőrültebb feladatokat is örömmel vállalja be. Nyugodt embernek vallja magát, mi mégis egy állandóan pörgő, rendkívül vicces, ironikus, de ugyanakkor önkritikus fiút ismerhettünk meg személyében.

Balázs korábban a Radio Deejay Reggeli Torma c. műsorában ébresztette a hallgatókat a tőle megszokott sajátos stílusban. Eddigi munkái során soha nem kényszerült még tőle idegen szerepkörbe: csupán önmagát kellett hoznia. Nincs ez másként jelenleg sem, most a Danubius Rádióban ébreszti reggelente a hallgatókat a rá jellemző fanyar humorral.

„2006 januárban, mikor egy időre úgy gondoltam abbahagyom a rádiózást, egy kalapáccsal darabjaira zúztam az ébresztőóráimat. Most nyakamba veszem a várost és előkerítem a legnagyobb és leghangosabb órát. Komolyra fordítva a szót: természetesen nagyon örülök a lehetőségnek, izgalmas lesz egy országos rádióban szólni az emberekhez és különösen örülök annak, hogy ismét együtt dolgozhatok Liluval” – mondja Balázs.