Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Majoros Péter

2011.06.21

majoros-peter.jpg

1979. augusztus 5–én született Ózdon, az oroszlán jegyében.

Hétköznapi szakmáját – épületvillamosági szerelő – hamar a médiára cserélte, ahol könnyedén meg is állta a helyét. Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, egy valóságshow-nak köszönheti karrierjét, amit ráadásul nem is ő nyert meg.

Az „ózdi hős” az élő példa rá, hogy néha valóra válnak az álmok, azaz hogyan lesz a villanyszerelőből imádott rapsztár és műsorvezető.

Persze mindez nem véletlen, hiszen az őszinte, ugyanakkor belevaló és szókimondó srác már a „Villában” is szinte mindenkit levett a lábáról. Szerencsére tehetségét is hamar megmutatta, a játék véget értével a BeleValó Világ című műsort kezdte el vezetni, közben pedig Dopeman segítségével megjelentette első albumát. A zenésszel később megszakadt az együttműködés, de Majka így is a magyar popszakma elitjében maradt.

Maga mögött tudhat egy arany és egy platinalemezt, 12 díjat, melyek között elsősorban zenei elismerések találhatóak (Fonogram, VIVA Comet, Bravo Otto, Popcorn stb.)

Túl van már egy filmszerepen, a Szőke kólában nyújtott alakításáért szintén díjat kapott.

2004 óta a Cool TV műsorvezetője, 2006. októberétől a Danubius Csili elsőszámú hangja.

Mostanában egyre többet ír dalszöveget, így pl. Inti, Pápai Joci, Szatmári Orsi és Baby Gabi is Majka szavait énekli olykor. Otthon van a kártyázásban, két éve bokszol, szeret focizni és ordítva énekelni egy-egy buli után…

„Imádom a rádiót. Arctalan, mimikátlan szabadság. Szeretem az olyan műsorokat ahol tényleg a szubjektív véleményemet mondhatom el és azt hiszem, a Csili ilyen lesz.”

2007. június 20-ától Majka és a reggeli stáb külön vált.