Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapócs Zsóka

2011.06.21

1979. február 2-án született, Sopronban. Horoszkópja vízöntő, aszcendense kos.

A Dallos Ida Általános Iskola után a Veres Pálné gimnáziumban folytatta tanulmányait, majd két évig Gór Nagy Mária színi-tanodájában tanulta a színészmesterséget. Innen Földessy Margit drámastúdiójába igazolt, közben két évig az International Business School-ban tökéletesítette angoltudását. Egyik legfontosabb célja a színészdiploma megszerzése.

Arcát először a modellszakmából ismerhettük meg, több modelliskolába járt, így pl. Sütő Enikőhöz, a Nemzetközi divatstúdióba, de táncot is tanult, többek között jazz-balettet, szteppet, évekig tagja volt Zoltán Erika táncstúdiójának is.

A nagyközönség persze a szépségversenyek kapcsán ismerte meg a nevét, olyan versenyeken vett részt eredményesen, mint a Miss Universe Hungary, itt 1998-ban a döntősök között végzet. 2001-ben megnyerte a Miss World Hungary-t. A két verseny között 2000-ben megnyerte a Queen of the World elnevezésű szépségversenyt, 2006-ban pedig neki ítélték az év bombázója címet.

kapocs-zsoka.png

Pályafutása a médiában a Szatelit TV-ben kezdődött, ahol Havas Henrikkel vezette közösen a  Rúzs c. műsort. Láthattuk a TV2 Promo Sapiens filmajánlójában, mostanában pedig az RTL Klub Szombat esti láz c. élő táncos műsorában.

Magánéletéről nem szívesen beszél, de akik ismerik, tudják: családcentrikus és a mai napig édesanyja a legjobb barátnője.

Színházi szerepei:

Agatha Christie: Egérfogó, női főszerep
Hair : Sheila szerepe
Örkény István : Macskajáték, Ilus szerepe

„A rádiózásnak azért is örülök nagyon, mert óriási megtiszteltetés, hogy most először egészen biztos, hogy nem a külsőm miatt döntöttek mellettem, hiszen itt teljesen mindegy, hogy milyen rövid ruhát hordok és mekkorák bizonyos testrészeim, nem ezért fognak szeretni vagy nem szeretni. Végre egy egészen új műfajban próbálhatom ki magamat, amellett, hogy persze rengeteget tanulhatok belőle, végre magamat adhatom, a valós személyiségem jön át az éteren, kizárólag az alapján ítélnek meg, amit és ahogyan mondok. Biztos vagyok benne ezenkívül, hogy a tévézésben és a színházban is hasznát veszem, miután négy órás élő műsorról van szó nap mint nap, így jelentősen fejlődik majd az improvizációs készségem is.”